Jobba hos oss

Du tycker att du har det rätt bra i dag…

Det är ju tråkigt för dig. För gräset är faktiskt grönare hos oss. Frodigt och grönt. På Skye får du nämligen arbeta med grymt kompetenta och engagerade medarbetare i en utvecklande och trivsam miljö. Det är högt i tak men nära till skratt och korta beslutsvägar.  

Om du känner att du vill ta ett steg till i din utveckling och vara med om att bygga ett bolag som levererar branschledande kvalitet, kompetens, kreativitet och kundservice är Skye något för dig.

Några av våra mest utmärkande drag är att vi ser oss som rådgivare till våra kunder. Vi drar oss inte för att utmana dem och vända ut och in på deras problem och behov för att vässa deras verksamheter så långt det är möjligt med SAP och IBM som verktyg.

Det kräver konsulter med skinn på näsan. Konsulter som vågar kliva fram och ta en (ibland obekväm) diskussion om vilken lösning som är bäst för kunden. Konsulter som inte ens kan stava till ”komfortzon”.

Ta kontakt

Vi tar gärna emot en spontanansökan om du är intresserad av att jobba med oss!
Skicka in ditt CV så hör vi av oss.

Du kan vara junior, utrikes och ha långa armar

Vi är ett gäng mycket seniora konsulter med mellan 3 och 25 års erfarenhet. Det är basen för Skyes erbjudande. Ovanpå detta lägger vi en vilja att i varje läge hjälpa våra kunder rätt i den snabba tekniska utveckling SAP och IBM befinner sig i.

Det viktigaste är dock din vilja, inställning och attityd. För vi behöver hela laget. Junior, senior, ung, gammal, inrikes, utrikes, lång, kort, långa armar, korta armar… ja, du förstår.

Vi värnar om våra medarbetare

Om det går bra för våra kunder så går det bra för oss. Och går det bra för Skye vill vi naturligtvis att våra medarbetare får ta del av framgången. Förutom att resultatförbättringar leder till större investeringar i individuell kompetensutveckling så delas även våra framgångar genom vinstdelning. När vi når våra mål brukar det dessutom resultera i en spektakulär årlig konferensresa.

Men vi värnar inte bara om våra medarbetare. Vi bryr oss mycket om världens utsatta människor och miljön. Därför stöttar vi regelbundet bra välgörenhetsinitiativ.

Du är bra på att vattna blommor

Skye är idag ett relativt litet men snabbväxande bolag. Därför måste du vara beredd på att hugga i där det behövs. I första hand med våra kunduppdrag. Men du kan även behöva hjälpa till med försäljning, demonstrationer, offerter, lösningsbeskrivningar och att bära kartonger (vi växer ju så det knakar), tömma pärmar och vattna blommor. Just den sistnämnda uppgiften är vi lite svaga på.

Har du det verkligen bra där du är idag?

Möt våra anställda

Kolla in vad våra egna medarbetare tycker om att jobba på Skye.